Uima-allas

Peitteet

Kuplapeite

Kuplapeite taikka kelluva peite on peite, joka liikkuu veden pinnalla. Peitteessä on ilmataskuja, kuplia, joiden ansiosta peite vähentää tehokkaasti lämpöhukkaa. Peite estää myös veden haihtumista ja suojaa roskilta. Kuplapeite on erittäin yleinen ja edullinen tapa suojata uima-altaasi. Ostaessasi meiltä kuplapeitteen on se aina määrämittaan leikattu ja toimitukseen sisältyy myös aina manuaalinen kela.

Turvapeite

Turvapeitteessä on alumiiniputkien välissä PVC-paneeleja, ja se asennetaan joko altaan taikka terassin reunalle siten, että peite kestää satunnaisen ylikävelyn. Turvapeite on siis nimensä mukaisesti lapsiturvallinen. Turvapeitteessä on valittavanasi useita eri värivaihtoehtoja, joten saat varmasti omaa silmääsi miellyttävän ja pihallesi sopivan peitteen altaasi päälle. Toimitukseen sisältyy myös aina manuaalinen kelauslaite.

Huom! Turvapeitettä ei tule käyttää talvella.

Lamellipeite

Moottoroidun lamellipeitteen avulla katat uima-altaasi helposti ja vaivattomasti.

Moottoroitu lamellipeite on myös veden pinnalla oleva ja liikkuva peite. Peite koostuu 83 mm PVC-lamelleista. Altaan ulkoreunojen ulkopuolella olevat pylväät sekä laippa-alusta on tehty alumiinista. Lamelleilla on UV-suojaus ja värivaihtoehtoja on useita. Kun peite on lukittuna altaan päällä, on sen kantavuus max 100 kg. Langaton kaukosäädin sisältyy aina toimitukseen.

Lamellipeite suojaa Helmi uima-allasta.