Uima-allas

Helmi uima-altaat on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.
Helmi uima-altaat valmistava yritys Muovi-Simola on saanut Suomen Asiakastieto Oy:n Suomen vahvimmat Platina- sertifikaatin. Sertifikaatti myönnetään vain yrityksille, jotka täyttävät tiukat ehdot ja korkean Rating Alfa-luottoluokituksen.
Muovi-Simola Oy on Luotettava Kumppani- palvelun jäsen.
Helmi uima-altaat valmistava yritys Muovi-Simola Oy on korkeimmassa luottoluokituksessa.
Helmi uima-altaat valmistava yritys Muovi-Simola Oy, on saanut Kauppalehden Menestyjät-sertifikaatin.

Keitä me olemme

Muovi-Simola Oy on Kerkkoossa, Porvoossa vuodesta 1974 asti toiminut lujitemuovialan yritys. Yrityksen ensimmäisiä tuotteita olivat veneiden rungot porvoolaisille veneveistämöille, erilaiset säiliöt ja junien osat. Ensimmäiset uima-altaiden pinnoitukset tehtiin 1970 -luvun lopussa. Helmi uima-allassarja on syntynyt 2006

Yrityksen vetovastuu siirtyi 2008 perustajien pojille, serkuksille Juhalle ja Janille.

”Kun en ole töissä vietän aikaa perheen parissa. Idea uima-allasvalmistukseen on lähtenyt omien lasten vauvauintiharrastuksesta ja he ovatkin melkoisia vesipetoja. Perheeni harrastaa uinnin lisäksi myös patikointia ja luonnossa liikkumista. Itse viihdyn hyvin myös pyörän tai hevosen selässä.” kertoo Juha.

”Vapaa-ajalla ulkoilen, hoidan omakotitalossa asuvan rutiineja, uin omavalmisteisessa uima-altaassa tai rentoudun altaan reunalla. Autot ja autourheilu ovat lähellä sydäntäni. Nautin myös metsässä liikkumisesta ja sienestyksestä syksyisin. Kun lähden pois kotoa, muualle kuin töihin, pakkaudumme perheen kanssa asuntoautoon ja lähdemme tien päälle. Matkamme ovat suuntautuneet sekä kotimaahan että Etelä-Eurooppaan.” kertoilee Jani, toinen serkuksista.

Muovi Simola Logo